VAN F TİPİ CEZAEVİNDE NELER OLUYOR

Van F tipi Cezaevinde Uyuşturucu Çetesi liderini öldürdüğü için yatmakta olan Yeraltı Dünyasının Tanınmış İsimlerinden Olan Ve Kamuoyunda Zeytinburnu Çetesi Lideri Olarak Bilinen Ülkücü Baba Burak Döner kaleme aldığı mektubunda çok önemli bilgiler verdi

haberselfadmin

‘Van 100. Yıl Üniversitesi hastanesi acil servisine giden PKK’lı teröristlere hemşire ve doktorlar tarafından güler yüzlü davranarak muayene edildiğini, muayene esnasında hal hatır sorulduğunu, bizler gibi adli mahkumlara hemşireler ve doktorlar tarafından asık suratla ve sevimsiz davranışlar içerisinde muayene ettiklerini ve bu durumu yerinde görmek için bir gece yarısı acil Ambulansını çagırtarak muayene olmaya gittiğini ve giderken sırtına Türk bayrağı bagladığını sırtında Türk bayrağı ile Van 100. Yıl hastanesinin acil servisine girdiğini doktor ve hemşirelerin şaşkınlık yaşadığını belirten Burak Döner Türk devleti lehine slogan attığını ve PKK Terörörgütü sempatizanı Gardiyanların 26 Ağustos 2016 saat sabah 7:15’de Cizre Emniyet Müdürlüğüne PKK’lı teröristler tarafından 30 ton bomba yüklü kamyonla haince yapılan saldırıdan hemen sonra Gardiyanlar tarafından yapılan anonslarda “Kahkaha” atıldığını, Cezaevi yönetiminin Türk Bayrağından rahatsızlık duyduğunu mektubunda belirtti.

İşte Burak Döner’in Kamuoyu ile paylaştığı mektubu:

“Degerli dostlarım vatanımıza hainlik besleyen ” Pkk Pyd ” gibi şerefsiz terör örgütlerinin kahpece saldırılarında şehit olan bütün güvenlik güçlerimize Allahtan rahmet diliyorum sizlere burda yaşadığım bazı olaylardan bahsetmek istiyorum bana gelen bir bilgi dogrultusunda Van 100. Yıl Üniversitesi hastanesinde acil servisine giden pkk’ lı teröristlere hemşire ve doktorlar tarafından güler yüzlü davranarak muayene esnasında hal hatır sorulduğunu bizler gibi adli mahkumlara hemşireler ve doktorlar tarafından asık suratla ve sevimsiz davranışlar içerisinde muayene ettiklerini ögrendim ve terör örgütü PKK sempatizanlarının yuvalanmış oldukları Van 100. Yıl Üniversitesi hastanesinin acil servisine bi gece yarısı acil ambulansını çagırtarak muayene olmaya gittim ve giderken sırtıma türk bayrağı bagladım sırtımda türk bayrağı ile Van 100. Yıl hastanesinin acil servisine girdigim sırada tüm hemşire ve doktorlar şaşkınlık içerisine girdiler ve acil serviste muayene esnasında türk devleti lehine slogan atmaya başladım aslında muayene amaçlı gitmediğimin amacımın pkk sempatizanı y hemşire ve doktorlara yapmış oldukları hainliklerine karşılık tepki göstermek olduğunu hepsine gösterdim.

Bu olaydan 2 gün sonra aynı şekilde yani sırtımda türk bayrağı baglı olarak cezaevinde yani maltalarda dolaşarak müdür görüşüne gittim müdür görüşü esnasında feto /pdy mensubu 2. Müdürler sinan ve Hakan bana neden sırtımda türk bayrağı ile müdür görüşüne geldigimi sordular bende kendilerine Van 100. Yıl hastanesinde yaşadığım olaydan bahsettim ve feto/pdy mensubu 2. Müdürler hakan ve Sinan Van 100. Yıl hastanesinde öyle şeyler olmaz diyerek Van 100.yıl hastanesini savunmaya başladılar ve müdürle yaptıgım bu konuşmadan 25 gün sonra Van Özalp ilçesinde hainlerle çıkan çatışmada yaralanan 4 tane askerimiz Van 100. Yıl hastanesinin acil servisinde tedavilerinin yapıldığı esnasında pkk sempatizanı hemşireler alaycı tavırlarla yaralı askerimize kahkaha atarak gülmüşlerdir hain hemşirelerin yapmış oldukları bu kahpece olay sonrası Van cumhuriyet baş savcılıgı soruşturma başlatarak hain hemşireleri açığa alarak görevden uzaklaştırılmıştır bu olay yaşanmadan önce Van 100. Yıl hastanesinin acil servisinde benim yaptıgım eylemin ne kadar haklı oldugu malesef hemşireler tarafından askerlerimize yapılan kahpece olay sonrası ortaya çıkmıştır.

Degerli dostlarım Van 100. Yıl hastanesinin acil servisinde türk devleti lehine bagırdıgım esnada binlerce dostumun benim yanımda ve benimle birlikte oldugunun inancı içerisinde hareket ettiğimi bilmenizi isterim degerli dostlarım yukarda bahsettigim olaydan daha acısı ve daha kötüsü Van f tipi cezaevinde yaşanmıştır degerli dostlarım tarih 26 agustos 2016 saat sabah 7:15 de Cizre emniyet müdürlüğüne pkk lı teröristler tarafından 30 ton bomba yüklü kamyonla haince saldırı yapıldı ve bu saldırıda 14 tane vatan evladı polisimiz şehid oldu 60 tane polisimiz yaralandı ve bu olay sonrası Türkiye gündemi bir anda şok yaşadı ve Türk halkımız bu olayı lanetle karşıladı ancak ne kadar acıdırki bu olay yaşandığı saatlerde yaklaşık bu olaydan 3 saat sonra saat 9:30 sularında cezaevi merkezi anons sisteminden sözde kantin ürünleri ilgili bilgilendirme anonsu yapıldığı esnada hoparlörlerden kahpece kahkaha sesleri yükseliyodu degerli dostlarım bu anonsu ceza evinde bulunan bütün koguşlarda bulunan hoparlörlerden yaklaşık 300 tane teröristte dinliyor ve kahpece atılan kahkalara seviniyolardı ve ceza evinde bulunan teröristler aynı saatlerde televizyondan kendi zihniyetindekilerin Cizre emniyet müdürlüğüne yapmış oldukları saldırıyı izlerken aynı esnada teröristlerin kaldıkları koguşlardaki hoporlorlerdende gardiyanların kahkaha sesini duyuyorlardı.

Degerli dostlarım türkiyenin yasta oldugu saatlerde merkezi anons sisteminden tüm teröristlere yapılan bu kahkaha sesleri bilinçli olarak 1. Müdür hüseyin güneş izniyle gardiyanlar tarafından yapılmıştır aynı olay 1 ay önce Van 100. Yıl hastanesinin acil servisinde pkk sempatizanı hemşireler tarafından 4 tane yakalı askerimize yapılmıştır degerli dostlarım sizlerinn aracılığınızla ve desteğinizle adalet bakanımız sayın bekir bozdaga seslenmek istiyorum :

Sayın bakanım daha ne kadar sessiz kalacaksınız daha ne kadar duyarsız kalacaksınız Van f tipi ceza evinde pkk sempatizanı gardiyanlar ve müdürlerinin yapmış oldukları hainliklerine sayın bakanım Türkiyenin yasta oldugu tarih 26 agustos 2016 saat 09:30 sıralarında sözde kantin ürünleri bilgilendirme anonsu ses kayıtları ortadadır eger 1. Müdür hüseyin güneş o tarihteki merkezi anons kayıtlarını imha etmediyse görevlendireceginiz 4 müfettiş bu yapılan hainliği tüm gerçekliği ile ortaya çıkaracaktır sayın bakanım Van f tipindeki bazı gardiyan ve müdürler tarafından yapılan bu hainliğe siz adalet bakanı olarak sessiz kaldığınız sürece Cizre emniyet müdürlüğüne yapılan kahpece saldırıda şehit olan 14 tane vatan evladı polisimizin toprak altında kemikleri sızlamaya devam edecektir degerli dostlarım sizlerden istegim bu paylaşımı ulaştırabildigimiz kadar geniş kitlelere ulaştıralım öncelikle adalet bakanlıgının internet sitesine ulaştıralım ve hakaret içermeyen ancak yapılan bu hainliklere anayasal hakkımız olan demokratik tepkimizi fazlasıyla dile getirelim degerli dostlarım ayrıca sizlerin aracılığı ile ceza evi savcısı Sn. Ercüment beyefendiye seslenmek istiyorum sayın Ercüment bey 1 ay önce sizin makamınızda yapmış oldugumuz sohbette darbe girişimi nedenine 5 tane sayıcının yaptıgı işi 1 tane savcı ile yapıyoruz demiştiniz ancak en kıza zamanda cezaevindeki olaylarla ilgileneceginizi söylemiştiniz ancak sayın savcım şuan sizin incelediginiz feto/pdy ihanetinden bu ceza evinde yaşayan haincikler daha önemli ve ciddiler bu konuyla ilgili cumhuriyet baş savcılıgımıza defalarca dilekce yazdım ancak bütün dilekçeler cezaevi 1. Müdürü hüseyin güneş tarafından imha edilerek yok edilmiştir burda yaşanan hainlige soruşturma açarak gereğini yapmanız 14 tane şehidimize olan borcunuzdur.”

YA DEVLET BAŞA
YA KUZGUN LEŞE..!

BURAK DÖNER

Silahlı Şahıs Yunus Ekiplerinden Kaçamadı..!

Onur Alpak : Burak Döner ÜLKÜCÜ'lüğün İlk Getirisi Olan Çileye Talip Olmuştur

Çakıcı, Haksızlık karşısında susan şerefini kaybeder

İLHAN ÇELİK'TEN TRABZONSPOR YÖNETİMİNE İSTİFA EDİN ÇAĞRISI

Son Kabadayı ALAATTİN ÇAKICI'dan Erdoğan'a Açıklama

ÜSTÜNDAĞ AİLESİNDEN BARIŞ ÇAKICIYA DESTEK MESAJI

ÇAKICI : Can Dündar Denen O Vatan Haini Akıllı Olsun..!

SON KABADAYI ALAATTİN ÇAKICI'YA 15 JANDARMA ARACIYLA OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Bozkurt Alaattin Çakıcıdan Mahkeme Hakimine Flaş Soru : Siz yeni tayin edilen hâkimlerden misiniz?

VAN F TİPİ CEZAEVİNDE CEP TELEFONU SERVİSİ

BOZKURT ALAATTİN ÇAKICI'YA SEVGİ SELİ

VAN F TİPİ CEZAEVİNDE İSYAN GİRİŞİMİ

SON KABADAYIDAN BAHÇELİYE ÖVGÜ DOLU MEKTUP

NAFIZ REİS AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

TEK SUÇU ÜLKÜCÜ OLMAK VE ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEYE BİAT ETMEMEK

HALİL GÜNDÜZ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Murat Şahin : ALAATTİN ÇAKICI'YI ÇOK SEVİYORUM

Alaattin Çakıcı : Serkan Kurtuluş Benim Dünya Ahiret Kardeşimdir

ÜZEYİR ÇAKMAKTAŞ :Seni Kim Koruyacak Nankör Erol Evcil

ÇAKICI : Koyun Can Derdinde Kasap Et Derdinde Olmamalı